Termeni și condiții

 1. Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

 1. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Oilee Care pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Oilee Care se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Oilee Care.

Acest site foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Oilee Care se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa de pe pagina de contact, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; sa înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Oilee Care certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere Oilee Care să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere Oilee Care să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere Oilee Care să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de euPlatesc.ro

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

Oilee Care și euPlatesc.ro garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Oilee Care sau pe serverele euPlatesc.ro .

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.OILEECARE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL WWW,OILEECARE.RO, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.OILEECARE.RO ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 1. Copyright

Întregul continut al site-ului culturadestrada.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Oilee Care și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Oilee Care a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 1. Accesul la site

Oilee Care garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Oilee Care fără acordul scris prealabil al acesteia.

 1. Descrierea serviciilor

De completat de către comerciant.

 1. Preț

PFA – neplatitor de TVA

 1. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua online, cu cardul. Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă.

Oilee Care acceptă plata cu următoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

 1. Litigii

Orice litigiu aparut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 1. Procedura comenzi

Dupa plasarea comenzii de catre client, website-ul trimite un raspuns automat de primire a acesteia.
Se va verifica disponibilitatea produsului si corectitudinea pretului, dupa care se va contacta clientul telefonic sau prin e-mail pentru a confirma comanda de catre unul din angajatii magazinului Oilee Care.
Odata confirmata, se procedeaza la efectuarea platii de catre client, iar dupa confirmarea platii se va livra produsul.