Ulei de Migdale

migdale__Uleiuri_pentru_ten

Ulei vegetal, ulei purtător
Ce este Un ulei purtător lichid obținut prin presare la rece din sâmburi de migdale
Aspect Lichid galben
INCI prunus amygdalus dulcis oil
Textură Fină
Miros Miros slab, specific
De ce îl folosim Este excelent în balsamurile de buze, seruri faciale și loțiuni. Este bogat și în vitamina D, uleiul de Migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale datorită proprietăților sale emoliente, nutritive, calmante și catifelante
Calități Este un ulei purtător excelent și versatil, cu o viteză medie de absorbție
Minusuri Evident, nu este o alegere bună dacă sunteți alergic la nuci
Depozitare
Termen de valabilitate
Depozitat într-un loc răcoros, întunecat și uscat, uleiul de Migdale ar trebui să își păstreze proprietățiile până la doi ani

Apreciat datorită proprietăților sale puternic hidratante, uleiul de migdale este perfect pentru pielea uscată, sensibilă sau îmbătrânită. Potrivit pentru orice tip de ten, eficient în tratarea eczemelor, vergeturilor și psoriazisului. Efecte imediate după primele aplicări, lasând pielea mai moale, netedă, plăcută la atingere. Aplicat pe păr, uleiul ajută la eliminarea mătreței, descurajeză căderea părului și vindecă vârfurile despicate.

Potrivit pentru: piele uscată și foarte uscată, păr uscat și lipsit de strălucire