Ulei de Geranium

Geranium__Uleiuri_pentru_ten

Ulei vegetal, ulei esențial
Ce este Un soi de mușcată al cărui parfum se diferențiază de cel al altor soiuri prin notele florale mai pronunțate, mai bogate și nobile.
Aspect Culoare incolor spre ușor galben-verzui
INCI Pelargonium graveolens oil
Textură Lichid fluid clar
Miros Dulce floral, similar cu cel de trandafiri, intens
De ce îl folosim Regenerare cutanată, tratamente anti-aging, îngrijirea pielii în general
Calități Parfumant intens cu note florale
Minusuri Contraindicat în trimestrul I de sarcină
Depozitare
Termen de valabilitate
Dacă este depozitat într-un loc răcoros, întunecat și uscat, uleiul de geraniu ar trebui să își păstreze proprietățiile minim doi ani

Compuși activi: Acizi fenolici (acid galic), TaninuriDiterpeni (reniformin), Cumarineulei esențial (citronelol, formiat de citronelil, geraniol, izometon)

Acțiune antiinfecțioasă – mai multe studii clinice au confirmat eficiența rădăcinii de geranium pentru ameliorarea afecțiunilor respirtorii precum bronșita acută. Uleiul esențial de geraniu au dovedi acțiuni antimicrobiene ăn diverse tipuri de alimente, împotriva bacteriilor și levurilor susceptibile de a le contamina. În consecință, uleiurile acestea ar putea fi utilizate pe post de conservanți în industria alimentară sau a cosmeticelor naturale.

În special folosit pentru un ten gras, congestionat, acest ulei este un bun cicatrizant, dezinfectant al pielii, boli de piele precum arsuri, răni, ulcerații, eczeme, acnee suprainfecționasă, herpes, zona zoster, celulită, micoze. Se recomandă de asemenea aplicarea uleiului de geranium și asupra bătăturilor și vânătăilor, prin tamponarea zonelor afecate. Este deopotrivă, un bun repulsiv contra țânțarilor și puricilor.

Potrivit pentru: ten sensibil, ten matur, cu elasticitate și fermitate scăzute, aplicații anti-mătreață, păr gras

Produse care conțin: