De ce să alegi produsele Oilee Care

Credeai că nu avem ingrediente naturale?

Știm că te-ai săturat de chimicale și că ai căutat ani de zile formula perfectă pentru îngrijirea tenului și a pielii tale. Acum căutarea a luat sfârșit, iar soluția salvatoare vine sub forma uleiurilor esențiale și vegetale, pe care le preparăm special pentru tine. Pentru un ten mai catifelat, mai curat și mai sănătos.

Farmacistul Oilee Care are în spate 15 ani de experiență în domeniu, timp în care cunoștințele sale s-au amestecat cu pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă sănătate și frumusețe. În acest interval, specialistul nostru a avut timp să realizeze un lucru simplu, dar vital pentru piele ta: soluția se găsește în natură. De aceeea, amestecurile noastre de uleiuri combină armonios ingrediente 98% naturale, extrase din plante atent selecționate (rădăcini, frunze, scoarță sau tulpini de copaci, flori, semințe) pentru a putea fi folosite în scopuri terapeutice.

Uită de parabeni, aditivi, stabilizatori sau chimicale! Cremele, loțiunile sau alte preparate pentru ten și piele din comerț pe care le-ai încercat până acum pot fi înlocuite acum cu o variantă mai sănătoasă. Uleiurile naturale îți promit nu doar eficacitate, ci și siguranță deplină. Deoarece pielea este o uriașă poartă de acces către organism, trebuie să ai grijă să nu o încarci cu substanțe nocive. Aici își intră în rol uleiurile și unturile naturale care promit să protejeze, curețe și să hrănească pielea într-o manieră blândă și prietenoasă.

Produsele Oilee Care sunt realizate artizanal (adică 100% handmade) în Arad, România

Recipiente ideale pentru călătorii

Ideale pentru călătorii, uleiurile pentru față Oilee Care au un gramaj de 30 ml, ceea ce face ca acestea să fie foarte ușor de purtat într-o geantă, fie ea cât de mică. Astfel, vei avea mereu la îndemână soluția ta de îngrijire a tenului, oriunde te-ai afla!

Călătorești des cu avionul? Conform cercetărilor științifice, cu cât altitudinea de zbor este mai mare, cu atât fluxul sangvin la nivelul pielii este mai redus, aerul condiționat este un factor negativ pentru ten, astfel rezultând o piele mult mai uscată. Acum nu mai ai motive de îngrijorare, pentru că deși în acele situații strălucirea naturală a tenului dispare, iar aspectul pielii poate părea mai palid, lipsit de vitalitate și obosit, tu vei avea cu tine soluția salvatoare pentru hidratarea pielii folosind un recipient travel size free.

Știai că Mai puțin = Mai mult ?

Având o compoziție atent selecționată și ingrediente alese special, produsele Oilee Care vin să înlocuiască mai multe produse cosmetice din rutina ta zilnică de îngrijire a tenului și pielii. Acum nu va mai fi nevoie să cumperi zeci de produse pentru a te îngriji și bucura de un aspect sănătos. Amestecurile de uleiuri și unturi naturale prezintă o soluție multifuncțională care îți satisface toate dorințele de îngrijire a pielii.

Așa-i că ți se întâmplă de cele mai multe ori să aduni nenumărate creme și loțiuni pentru îngrijirea feței? Problema este că nu întotdeauna folosim toate produsele cumpărate impulsiv, astfel ele ajung să expire înainte de a fi folosite în totalitate, iar dacă cedezi tentației de a le întrebuința după ce au expirat te trezești cu iritații, piele uscată, mâncărimi. Cu amestecurile noastre faci ordine pe noptieră, iar în loc să investești în zeci de produse, alegi unul care are grijă de tine necondiționat.