De ce să folosim produse cosmetice naturale

De ce să folosim produse cosmetice naturale

Natural Cosmetics – beauty that’s good for you

Substanțele care le aplicăm pe pielea noastră sunt cel puțin la fel de importante ca și cele care le introducem în organism prin alimentație. Din fericire, natura ne furnizează din abundență cu rădăcini, flori, plante, ierburi bogate în vitamine, enzime, proteine, minerale și alți compuși biologic activi care sunt utilizați de secole în îngrijirea pielii.

Dar de ce să renunțăm la produsele convenționale de pe rafturile magazinelor, în schimbul celor naturale? Există mai multe motive, iar toate ne vizează în primul rând pe noi, pe mine și pe tine. Lasând la o parte tot marketingul pentru produsele Bio, naturale, organice, care a explodat în ultimii câțiva ani, există și părți bune, benefice pentru noi și pentru natura care ne înconjoară.

Produsele cosmetice naturale oferă un aspect strălucitor pielii, fără a fi nevoite să mai aplicăm straturi groase de machiaj. Particulele fine ale acestor produse acoperă imperfecțiunile și ridurile. Tototdată, cele naturale acționează mult mai bine decât cele sintetice. La fel cum organismul are nevoie de mai mult timp pentru a digera o mâncare procesată comparativ cu o masă naturală, crudă, verde, așa putem întelege și procesul prin care trece tenul nostru folosind produsele cosmetice.

Natura evoluează, s-e adaptează în armonie perfectă și întotdeauna găsește căi pentru a se vindeca, nu e așa? Lucru care se traduce automat în eficiența ridicată pentru produsele naturale. În plus, o treime dintre produsele cosmetice conțin cel puțin un ingredient cancerigen, lucru care nu trebuie tratat cu indiferență sau trecut cu vederea. Oricât de mult s-ar spune că produsele chimice nu fac rău naturii, fabricarea și procesarea lor se traduce de cele mai multe ori prin contaminarea acesteia.

De aceea și din mult mai multe motive pe care te vom lăsa să le descoperi tu, noi te invităm să pășești în lumea cosmeticelor naturale și a uleiurilor faciale cu arome bogate și adorate, alături de amestecurile noastre Oilee Care, compuse doar din uleiuri vegetale purtătoare și uleiuri esențiale, benefice pentru un ten mai sănătos, mai tânăr, mai fericit și mai răsfățat. Te invităm să-ti iubești pielea și te așteptăm să ne cunoaștem și să vorbim atât despre produsele noastre, cât și despre dorințele tale și rețetele care putem să le creăm special pentru tipul tău de ten, la recomandarea farmacistului nostru.

Sursa foto:
https://ro.pinterest.com/pin/131026670394422267/
https://ro.pinterest.com/pin/792985446869524791/
https://unsplash.com/photos/d0EMqK7aNIU


Adaugă comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi vizibilă. Câmpurile marcate * sunt obligatorii